c = انجام پروژه برنامه نویسی به زبان سی
java = انجام پروژه برنامه نویسی به زبان جاوا
C#lrm; = انجام پروژه برنامه نویسی به زبان سی شارپ
انجام پروژه های درس های سیستم عامل و طراحی الگریتم و هوش مصنوعی و

ترجمه انگلیسی
قابل توجه دانش آموزان و دانشجویان و اساتید و محققین و تمام عزیزانی که با متون زبان های خارجی در ارتباط می باشند

azsoftir.com
09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com
azsoftir.com
09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com


باشگاه مترجمان ایران در نظر دارد برای تسهیل امور ترجمه شما عزیزان و سرعت بخشیدن به آنها سفارشات شما را به صورت آنلاین و درسریع ترین زمان ممکن و با کمترین هزینه انجام دهد



خدمات باشگاه مترجمین ایران:

1- ترجمه متون ساده و تخصصی با کیفیت عالی

2- ترجمه انواع تحقیق های دانشگاهی

3- ترجمه انواع مختلف مقالات با موضوعات مختلف

4- ترجمه متون مطبوعاتی

5- ترجمه رمان داستان و انواع کتاب ها

6- ترجمه وبسایت ها

azsoftir.com
09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com
azsoftir.com
09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com


7- ترجمه ایمیل و نامه های اداری
8- ترجمه به زبان های انگلیسی عربی اسپانیایی و ایتالیایی

جاوا چیست؟

جاوا یک زبان برنامه نویسی و پلت فرم(سیستم عامل) محاسباتی همه منظوره است. این زبان سریع، قابل اعتماد و امن میباشد. طبق گفته اوراکل، شرکتی که صاحب امتیاز Javaاست، Javaبر روی ۳ میلیارد دستگاه در سراسر جهان اجرا می شود. با توجه به تعداد توسعه دهندگان، دستگاه های اجرا کننده Java و شرکت های سازگار با آن، میتوان گفت که جاوا برای سالیان آتی زیادی همچنان روی دور خواهد بود .
این راهنما همه چیزهایی را که باید در مورد زبان برنامه نویسی جاوا بدانید را قبل از آموزش آن فراهم مینماید. شما در این مقاله در مورد ویژگی های برنامه نویسی جاوا، برنامه های کاربردی و دلایل و نحوه یادگیری آن به روش درست یاد مطلع خواهید شد.

همانطور که میدانید Java کاربردهای بسیاری دارد و در پروژه های زیادی مورد استفاده قرار میگیرد. چنانچه شما با Javaآشنایی کامل نداشته و یا زمان کافی برای انجام پروژه جاوا را ندارید، مشکل خود را به ما بسپارید.کارشناسان ما در مدت زمان کوتاه و با هزینه مناسب، پروژه شما را به انجام خواهند رساند. جهت سفارش پروژه جاوا، مشخصات پروژه خود را به همراه تاریخ تحویل آن به ما ارسال کنید. لینک

azsoftir.com
09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com
azsoftir.com
09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com


قبل از شروع برنامه نویسی به زبان جاوا، ابتدا با این زبان آشنا شوید.
چرا جاوا ایجاد شد؟ تاریخچه مختصر


تاریخچه جاوا از آنجایی آغاز شد که در سال ۱۹۹۱، تیم ldquo;Green teamrdquo; تحت رهبری جیمز گسلینگ در سان مایکروسیستمز، یک زبان برنامه نویسی را برای دستگاه های مصرفی دیجیتال را ایجاد کرد. این زبان بلوط نامیده شد. چرا بلوط؟ از آنجا که یک درخت بلوط در خارج از دفتر Gosling وجود داشت.
ldquo;Green teamrdquo; ارتباط موثری بینJava و تلوزیون های خانگی برقرار کرد. با این حال در آن زمان این تکنولوژی بسیار پیشرفته به حساب می آمد. در نتیجه کاربرد زیادی پیدا نکرد و تلویزیون های آفلاین مناسب تر بودند.
بعد ها این زبان به زبان سبز تغییر پیدا کرد و در نهایت از کافه جاوا به Java تبدیل شد. به خاطر همین دلیلم هست که لوگوی آن فنجان قهوه است.
از آن جایی که C ++ و C پس از آن بسیار محبوب شد، جیمز گسلینگ این زبان را با سینتکس C / C ++ و فلسفه ldquo;نوشتن یک بار و اجرا در هر جاrdquo; طراحی کرد. پس از سال ها، Sun Microsystems اولین اجرای عمومیJava را در سال ۱۹۹۵ منتشر نمود. هم چنین اعلام شد که مرورگر اینترنت Netscape Navigator فناوری جاوا را نیز شامل می شود.

در سال ۲۰۱۰ Sun Microsystems به همراهJava توسط شرکت اوراکل به طور کامل خریده شد.
تاریخچه نسخه های جاوا

۱٫ ژوئن ۱۹۹۱ پروژه زبان جاوا آغاز شد
۲٫ JDK 1.0 ژانویه ۱۹۹۶
۳٫ JDK 1.1فوریه، ۱۹۹۷
۴٫ J2SE 1.2 دسامبر ۱۹۹۸
۵٫ J2SE 1.3 - May، ۲۰۰۰
۶٫ J2SE 1.4 فوریه، ۲۰۰۲
۷٫ J2SE 5.0 سپتامبر ۲۰۰۴
۸٫ Java SE 6 دسامبر ۲۰۰۶
۹٫ Java SE 7 ژوئیه ۲۰۱۱
۱۰٫ Java SE 8 آخرین نسخه) - ۲۰۱۴ مارس ۱۸
۱۱٫ Java SE 9 ژوئیه ۲۰۱۷
۱۲٫ Java SE 9ژوئیه ۲۰۱۷
ویژگی های زبان برنامه نویسی جاوا
جاوا مستقل از پلت فرم (سیستم عامل) است
پلت فرم جاوا

azsoftir.com
09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com
azsoftir.com
09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com


Java با فلسفه ldquo;یک بار بنویس و همه جا اجرا کنrdquo; (WORA) ساخته شد. کدهای خالص Java که شما در یک پلت فرم مینویسید در سیستم عامل های دیگر بدون تغییر انجام خواهد شد.
برای اجرای Java ، از یک ماشین انتزاعی به نام مجازی ماشین جاوا (JVM) استفاده می شود. JVM بایت کد Java را اجرا می کند. سپس پردازنده مرکزی، JVMرا اجرا مینماید. از آنجایی که تمام JVM ها مانند هم کار میکنند،در سیستم عامل های دیگر نیز همان کدها اجرا میشوند. در نتیجه میتوان گفت جاوا مستقل از سیستم عامل است.
زبان شی گرا

سبک های مختلف برنامه نویسی وجود دارد. رویکرد شی گرا یکی از سبک های محبوب برنامه نویسی است. در برنامه نویسی شی گرا، با ایجاد اشیاء، یک مشکل پیچیده به مجموعه های کوچک تقسیم می شود. این سبب می شود که کدهای جاوای شما قابل استفاده مجدد باشد و به راحتی حفظ گردند.
بسیاری از زبانهای برنامه نویسی شامل Java، پایتون و C ++ دارای ویژگی های شی گرا هستند. بنابراین اگر شما در خصوص یادگیری برنامه نویسی جدی هستید، باید سبک برنامه نویسی شی گرا را بیاموزید.
جاوا سریع است

نسخه های پیشین Java به دلیل آهسته بودنشان به شدت مورد انتقاد قرار گرفتند. با این حال اکنون همه چیز فرق کرده است. JVM جدید به میزان قابل توجهی سریعتر است. همچنین پردازنده ای که JVM را اجرا می کند نیز بیشتر و بیشتر قدرتمند شده است.
در حال حاضر Java یکی از سریعترین زبان های برنامه نویسی است. کدهای به خوبی بهینه شده جاوا تقریبا به همان سرعت زبان های سطح پایین مانند C / C ++، و بسیار سریع تر از پایتون، PHP و غیره هستند.
جاوا امنیت بالایی دارد

پلت فرم Java ویژگی های مختلفی را برای امنیت برنامه های جاوا فراهم می کند. برخی از ویژگی های سطح بالا که Java فراهم میکند عبارتند از:

پلت فرم امن برای توسعه و اجرای برنامه ها
مدیریت حافظه خودکار، کاهش زوال و آسیب پذیری حافظه
رقراری ارتباط امن با حفظ از یکپارچگی و حفظ حریم خصوصی داده های انتقالی

کتابخانه استاندارد بزرگ
کتابخانه بزرگ جاوا

یکی از دلایلی که Java به طور گسترده ای مورد استفاده قرار میگیرد این است که کتابخانه استاندارد بزرگی دارد. محیط جاوا صدها کلاس و روش، در پکیج های مختلف برای کمک به توسعه دهندگان نرم افزاری مانند ما دارد. برای مثال :

azsoftir.com
09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com
azsoftir.com
09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com


java.langبرای ویژگی های پیشرفته رشته ها، آرایه ها و غیره
java.util برای ساختارهای داده، عبارات منظم، عملکردهای تاریخ و زمان و غیره
java.io برای فایل I / O، مدیریت استثناها و غیره

کاربرد جاوا

فن آوری جاوا در همه جا وجود دارد و سه میلیون دستگاه را در سرتاسر جهان تامین میکند. احتمال زیادی وجود دارد که شما از جاوا حداقل یک بار در زندگیتان استفاده کرده باشید.
در زیر به بررسی مهمترین کاربرد زبان برنامه نویسی جاوا میپردازیم:
برنامه های آندروید

جاوا ازAndroid SDK (کیت توسعه دهنده نرم افزاری) استفاده میکند تا برنامه های آندروید را توسعه بخشد.

برنامه های وب

Java برای ایجاد برنامه های کاربردی وب از طریق Servlets، Struts یا JSP ها مورد استفاده قرار میگیرد. برخی از برنامه های محبوب وب که با جاوا نوشته شده اند عبارتند از:

Google.com
Facebook.com
eBay.com
LinkedIn.com

مهم این است که توجه داشته باشید که این سایت ها به طور کامل با Java نیستند. و ممکن است از زبان های برنامه نویسی دیگر همراه با جاوا استفاده کرده باشند.
توسعه نرم افزارهای گوناگون

نرم افزارهایی مانند Eclipse، OpenOffice، Vuze، MATLAB و غیره از جاوا استفاده می کنند.
پردازش داده های بزرگ

شما میتوانید از چارچوب نرم افزار محبوب مانندHadoop که خود با Java نوشته شده اند برای پردازش داده های بزرگ استفاده کنید. برای استفاده از Hadoop، شما باید برنامه نویسی Java را به درستی درک کرده باشید.
سیستم های معاملاتی

شما میتواتید نرم افزار های معاملاتی خود را که رکود اندکی دارند را با جاوا بنویسید. در واقع برای نیل به این منظور باید از سیستم عامل معاملاتی Oracle Extreme Java استفاده نمایید.
سیستم های توکار

azsoftir.com
09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com
azsoftir.com
09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com


اگرچه زبان های برنامه نویسی C / C ++ هنوز برای کار با سیستم های توکار محبوب هستند، فناوری سیستم های توکار Java، سیستم عامل و runtime مناسبی را برای بیلیون ها دستگاه توکار فراهم کرده اند. این دستگاه ها عبارتند از :

تلویزیون
سیم کارت
DVD پلیر

علاوه بر موارد نام برده شده،Java در توسعه بازی و اپلیکیشن های علمی مانند پردازش زبان طبیعی نیز کاربرد دارد.
اصطلاحاتی که باید قبل از یادگیری جاوا بیاموزید
اصطلاحات تخصصی جاوا

یادگیری یک زبان برنامه نویسی جدید می تواند چالش برانگیز باشد. شما ممکن است چندین اصطلاح جدید را بشنوید که برای یک مبتدی، سخت و دور از ذهن باشد. بنابراین، ما تصمیم گرفتیم چندین اصطلاح تخصصی را توضیح دهیم که شما ممکن است در دنیای برنامه نویسی جاوا با آنها برخورد نمایید.
Java

جاوا مجموعه ای از فن آوری ها،زبان برنامه نویسی و پلت فرم محاسباتی،برای ایجاد و اجرای نرم افزارها است. Java اغلب به دلیل سادگیش برای ارجاع زبان برنامه نویسی java نیز استفاده می شود.
زبان برنامه نویسی جاوا

زبان برنامه نویسی جاوا قدرتمند، عمومی، مستقل از پلتفرم و شی گراست.
جاوا ۸

جاوا ۸ آخرین نسخه اصلی Javaاست. آموزش های جاوای ما شامل تمام ویژگی های مهم جاوا ۸ می شود.
Java EE، Java ME و Java SE

azsoftir.com
09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com
azsoftir.com
09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com


JavaSE ، Java ME و Java SE به ترتیب مخفف,Java Platform Enterprise Edition Micro Editionو standard editionمیباشند. Java EE برای برنامه های کاربردی که در سرورها اجرا می شود، مورد استفاده قرار میگیرد. Java ME برای دستگاه های دارای محدودیت منابع مانند دستگاه های توکار مناسب است. جاوا SE محیط پایه جاوا است که برای ایجاد برنامه های استاندارد استفاده می شود.
اگر شما یک تازه کار برنامه نویسی جاوا هستید، توصیه می کنیم با J2SE شروع کنید.
JVM

JVM (ماشین مجازی Java)یک ماشین انتزاعیست که کامپیوتر شما را قادر می سازد تا یک برنامه جاوا را اجرا کند.
JRE

Java Runtime Environment (محیط ران تایم جاوا) که شامل JVM، کتابخانه پشتیبان و دیگراجزای برنامه ی جاوا است. با این حال شامل هیچ کامپایلر یا برطرف کننده باگ های نرم افزاری نیست.
JDK

Java Development Kit) JDK) یا کیت توسعه دهنده Java شامل JRE و ابزارهایی مانند کامپایلرها و debuggers برای توسعه برنامه های کاربردی جاوا است.
توسعه نرم افزار مبتنی بر Java: قسمت اول - ایجاد بستر توسعه

در فضای وب مطالب آموزشی بسیاری در خصوص برنامه نویسی و توسعه نرم افزار به زبان Java وجود دارد. اما در اینجا قصد داریم مسیر توسعه نرم افزار های مبتنی بر Java را بصورت گام به گام مرور کنیم تا آموخته های ما از این زبان با دیگر مفاهیم مورد نیاز در توسعه نرم افزار (مثل استفاده از ابزار های مدیریت و ساخت پروژه، ابزار های مدیریت سورس، محیط های توسعه نرم افزار و .) یکپارچه شود.

در واقع هدف از این مطالب کمک به افرادی ست که آموزش های اولیه برنامه نویسی (به زبان Java) را فرا گرفته اند اما برای انجام پروژه های نرم افزاری و یا ورود به بازار کار نیاز به مهارت های تکمیلی دارند.

برای ایجاد پروژه های Java ابزار های متفاوتی وجود دارد. در اینجا قصد داریم از ابزار مدیریت و ساخت پروژه Apache Maven برای ایجاد پروژه و برای توسعه از محیط Eclipse استفاده کنیم. همچنین برای مدیریت تغییرات سورس (Source Code) از ابزار مدیریت سورس Git کمک می گیریم.

نکات مربوط به نصب ابزارهای مورد نیاز از جمله Maven، Git و Eclipse در پست های جداگانه مرور خواهند شد و در این پست فقط قصد به دست آوردن ساده ترین خروجی یعنی همان Hello World معروف را داریم.

بنابراین در حال حاضر فرض ما بر این است که ابزارهای Apache Maven، Git و Eclipse IDE و همچنین JDK نصب شده اند.

azsoftir.com
09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com
azsoftir.com
09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com


قدم اول: ایجاد یک پروژه Java با استفاده از Maven در خط فرمان

ساده ترین راه برای ایجاد یک پروژه Java با استفاده از Maven، استفاده از الگویی (Archetype) با عنوان Quick Start هست. با استفاده از این الگو ما یک پروژه Java خواهیم داشت که دارای ساختار یک برنامه Java بوده و عبارت Hello World را در خروجی چاپ خواهد نمود. برای اینکار در صورت نصب بودن Maven در خط فرمان می توانیم از دستور زیر استفاده کنیم:

12$ mvn archetype:generate -DgroupId=samplegroupid -DartifactId=SampleJavaApplication
-DarchetypeArtifactId=maven-archetype-quickstart -DinteractiveMode=false

ایجاد یک پروژه Java با استفاده از Maven در خط فرمان (خط فرمان Git Bash در ویندوز)
ایجاد یک پروژه Java با استفاده از Maven در خط فرمان (خط فرمان Git Bash در ویندوز)

با دستور فوق یک پروژه Java با نام SampleJavaApplication در شاخه جاری ایجاد می شود.

قدم دوم: ایجاد مخزن (Git Repository) در پوشه پروژه ایجاد شده

1$ cd SampleJavaApplication/

1$ git init

با اجرای دستور git init شاخه ای که در آن قرار داریم (یعنی SampleJavaApplicatio) به یک مخزن (Repository) در Git تبدیل می گردد.

قدم سوم: سپردن (Commit) پروژه به Git Repository ایجاد شده

1$ git add *

1$ git commit -m "First Commit!"

نحوه commit نمودن در Git Repository
نحوه commit نمودن در Git Repository

با این کار تغییرات فایل ها و سایر محتویاتی که Commit شده اند توسط Git قابل پیگیری (Track) خواهد بود.

قدم چهارم: وارد نمودن (Import) پروژه به محیط Eclipse

گزینه File -> Import و سپس Existing Maven Projects:

azsoftir.com
09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com
azsoftir.com
09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com


نحوه Import نمودن یک پروژه Maven به محیط Eclipse
نحوه Import نمودن یک پروژه Maven به محیط Eclipse

انتخاب پروژه و فشردن کلید Finish:

انتخاب پروژه برای import به Eclipse
انتخاب پروژه برای import به Eclipse

azsoftir.com
09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com
azsoftir.com
09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com


پروژه وارد شده بصورت زیر خواهد بود:
پروژه import شده در محیط

انجام پروژه های جاوا java ، برنامه نویسی با جاوا توسط

نمونه پروژه های برنامه نویسی جاوا

انجام پروژه برنامه نویسی جاوا JAVA

انجام پروژه با زبان برنامه نویسی جاوا (Java)

سفارش انجام پروژه برنامه نویسی داری با جاوا

انجام پروژه برنامه نویسی جاوا ، سفارش پروژه جاوا توسط کارشناسان

جام پروژه برنامه نویسی جاوا

های ,java ,برنامه ,جاوا ,پروژه ,comazsoftir ,برنامه نویسی ,com09367292276azsoftir@gmail comazsoftir ,comazsoftir com09367292276azsoftir@gmail ,azsoftir com09367292276azsoftir@gmail ,برنامه های ,comazsoftir comazsoftir com09367292276azsoftir@gmail ,com09367292276azsoftir@gmail comazsoftir comazsoftir ,comazsoftir com09367292276azsoftir@gmail comazsoftir ,azsoftir com09367292276azsoftir@gmail comazsoftir

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها


همه چی موجوده car obd tools blog Cheryl's style hroomtools جور با جور 2 نسیم پاییزی شرکت سازنده انواع پارکینگ مکانیزه طبقاتی هوشمند اسمارت BitXurd vira مطالب اینترنتی